4 manieren om een geklemde autodeur te openen

Geklemde autodeurAutodeuren klemmen af en toe door een aantal redenen, bijvoorbeeld objecten die vastzitten in de deur. Ongelukken kunnen ook er voor zorgen dat een autodeur klemt. Het coole is dat je geklemde autodeuren kunt openen op de volgende manieren.

Klerenhanger

Heb je een klerenhanger in je hui? Je kunt het gebruiken om een geklemde autodeur weer open te krijgen. Het enige wat je moet doen is je autoraam open doen en de hanger tussen de binnenkant van het raam en de binnenkant van de deur te glijden.

Let er wel op dat je de klerenhanger niet in zijn originele vorm kunt gebruiken – je moet het met de hand in een andere vorm draaien. Wanneer je er een andere vorm van maakt is het doel om een haak te maken dat in de auto gaat, terwijl de andere kant recht blijft.

Wanneer je een haak gemaakt hebt, moet je de klerenhanger op en neer laten glijden dichtbij de achterkant van het raampaneel, zodat je de deurhendel aan de haak slaat. Wanneer je druk op de haak voelt moet je de klerenhanger omhoog trekken, zodat de deur open gaat.

De Binnenste Deurpaneel Verwijderen

Wanneer je niet in staat bent om de deur met een klerenhanger te openen, moet je overwegen om het binnenste deurpaneel te verwijderen. Hier kun je een knijptang gebruiken om de lipjes die het paneel op zijn plaats houden los te maken. Daarna verwijder je de stang die de binnenste en buitenste deurgrepen verbindt. De stang kan aan beide kanten losgemaakt worden.

Haardroger

Wanneer de slot vast zit door koud weer, kun je het weer losmaken door een haardroger te gebruiken. Hiervoor zoek je een stopcontact dicht bij je auto en steek je de haardroger in het stopcontact. Je moet dan de haardroger op de hoogste stand zetten. Blaas dan hete lucht in het sleutelgat voor een minuut of twee, zodat het ijs die zich over het slotmechanisme heeft gevormd kan smelten.

Glijmiddel

Een autodeur kan ook klemmen door een gebrek aan glijmiddel. Wanneer de scharnieren van de deur piepen, moet je vet of je favoriete olie gebruiken. Wanneer je toegang hebt tot de scharnieren, moet je rijkelijk glijmiddel verspreiden. Een vuistregel is dat je er voor moet zorgen dat alle scharnieren  van glijmiddel zijn voorzien.

Wij, nooddienst slotenmakerdiensten  in Eindhoven. Wij bieden een reeks slotenmakersdiensten aan voor woningen, de commercie en de automobiele sector. Ons succes komt uit het feit dat jij onze eerste prioriteit bent. Wil je meer over ons weten, bezoek dan: https://slotenmaker.mobi/eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *