Nieuwe studentenwoningHet is zo ver! Je mag het nest verlaten en je gaat de grotemensenwereld tegemoet. Je hebt de studie gevonden die bij je past en een huisje gevonden dat aan de eisen voldoet. Er is alleen één probleem: je moet je spullen van het huis van je ouders, verplaatsen naar je nieuwe studenten woning. Je wil namelijk wel een stukje thuis meenemen naar je studentenwoning. Daarnaast is het voor een student nogal duur om alles nieuw te kopen. Wij als verhuizers begrijpen dit. Wij verhuizen in alle groten steden door heel Nederland.

Spoedverhuizing

Je gaat op kamers, maar er moet van alles verhuisd worden in een korte periode. Wij als verhuizers uit Haarlem kunnen je hierbij helpen. Wij werken met een studentenverhuisservice. Dit zijn tot verhuizer opgeleide studenten die je verhuizing realiseren. Door hun flexibiliteit kunnen ze in de avonduren en vaak ook in het weekend jouw klus uitvoeren. Daarnaast zijn de studenten voordelig en dat is altijd handig bij een verhuizing. Vooral voor een studentenverhuizing is dit fijn, want als student heb je niet zo heel veel geld en is het fijn als je kosten kan besparen op je verhuizing. Zo kan je nog wat geld weg leggen voor je nieuwe boeken of laptop die je dat jaar nodig hebt.

Waar moet je op letten

Als je gaat verhuizen moet je op een aantal punten letten. Om zo de verhuizing zo grondig en zo snel mogelijk te laten verlopen zijn hieronder een aantal punten opgesteld.

Punt 1: Als je gaat verhuizen is het fijn als je van tevoren al weet wat je mee gaat nemen. Als je de spullen in verhuisdozen stopt, werk dan per kamer. Schrijf op de doos wat waar moet komen in je nieuwe woning. Dit zorgt voor snel en soepel inpak- en uitpakwerk.

Punt 2: Meten is weten. Zorg ervoor dat je van tevoren weet hoe groot de deuren zijn in je nieuwe woning. Als je kast mee gaat met de verhuizing is het wel handig als deze door de deur past. Meet dus al de doorgangen op zo dat je weet of je: bank, kast, bed etc. Erdoor passen. Daarnaast is het handig om je kamer op te meten. Zo weet je of je meubels erin passen.

Punt 3: Studenten denken algauw dat ze duur vulmateriaal moeten aanschaffen, maar er kan prima gewerkt worden met bijvoorbeeld sokken, kranten, of oude lakens om zo je spullen te beschermen. Als je planten meeneemt, stop deze dan in andere dozen zodat spullen zoals kleding niet vies worden.

Punt 4: Het is raadzaam om verschillende dozen bijvoorbeeld grotere, stevigere dozen te huren of kopen. Als je al je kleding meeneemt naar je nieuwe woning is het niet verstandig om deze in normale verhuisdozen te stoppen. Het kan soms zijn dat er een verhuisdoos beschadigingen oploopt en hierdoor ook je kleding beschadigt. Wij hebben verschillende dozen die al uw kleding in eén keer kunnen verhuizen. Wij hebben ook speciale dozen voor uw servies en andere breekbare spullen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *