Betonnen poeren

Betonnen poeren zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van je bouwwerk. Het is de verbinding tussen het bouwwerk en de grond en is daarom niet te missen. De betonnen poeren zijn gemaakt van prefab beton, dit is een zeer goede kwaliteit beton en is biedt dus garantie aan je bouwwerk. Het sterke beton is bestemd tegen alle weersomstandigheden en kan is duurzaam in gebruik. Je kan gerust de betonnen poeren meerdere keren gebruiken zonder dat de kwaliteit en veiligheid in gevaar komt.

Welke soorten betonnen poeren er zijn, en waarvoor je ze kan gebruiken, en hoe je ze moet gebruiken ga ik je uitleggen in dit artikel.

Het plaatsen van betonnen poeren

Betonnen poeren plaatsen is niet hoge algebra, maar moet wel goed gebeuren. Het is vooraf erg belangrijk dat je goed afmeet waar de betonnen poeren gevestigd moeten worden, want eenmaal bevestigd is het erg veel werk om alles terug te draaien.

Eenmaal de juiste plekken gekozen te hebben maak je een gat met onderin het gat een sterk element zoals een vierkante steen. Hierop bevestig je de betonnen poer. De betonnen poer moet voor de helft uitsteken vanuit de grond. De andere helft wat in de grond zit maak je vast met snelcement. Met het snelcement dicht je eigenlijk het gat met in het midden de betonnen poer. Het is niet voor niets snelcement dus je het kost niet veel tijd om de betonnen poeren te installeren.

De betonnen poer zit onder in de grond goed vast door de steen (stabiele ondergrond) en snel cement (stabiliteit vanaf alle kanten). Het deel dat uitsteekt vanuit de grond is het verbindingsdeel met je bouwwerk. Ben je bezig met het plaatsen van een schutting, dan plaats je de pilaren van de schutting vast aan de betonnen poeren. Als je iedere pilaar hebt bevestigd aan de betonnen poeren kan de schutting geen kant meer op.

Het voordeel van betonnen poeren is dat het niet veel tijd kost om ze te plaatsen en ze altijd goed werk afleveren ongeacht het soort bouwwerk. Het is ook goed te gebruiken voor bijvoorbeeld een veranda, tuinhuis of overkapping. Betonpoeren koop je voordelig bij Betonpoerengigant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *