Harvink Fauteuil“Fashion fades, only style remains the same” is een uitspraak van Coco Chanel, maar wordt ook gebruikt om de Harvink fauteuils samen te vatten op de website van de meubelwinkel. Harvink is een Nederlands bedrijf gevestigd in IJsselstein met een eigenzinnige collectie. De meubels van Harvink zijn namelijk te herkennen aan het uitwendige frame, waardoor het design luchtig oogt en je weet hoe je meubel in elkaar zit. Ben je op zoek naar een originele fauteuil, dan is dit bedrijf dus zeker het overwegen waard.

Waarom Harvink fauteuils?

Een Harvink meubelstuk herken je direct aan het frame dat aan de buitenkant zit. De massievere delen van het meubel lijken hierdoor te zweven. Dus vind je originaliteit belangrijk, dan zit je al goed. Maar er zijn meer voordelen aan een fauteuil van Harvink. Zo wordt de collectie volledig geproduceerd in Nederland. Dit gebeurt in samenwerking met enkel Nederlandse ontwerpers én Nederlandse materialen, wat weinig te maken heeft met nationalisme maar alles met het productieproces en kwaliteitsbewaking. Het bedrijf kan dus een oogje in het zeil houden in elke stap van het proces. Niet geheel onbelangrijk: deze productiemethode beperkt de CO2-uitstoot doordat er geen grote afstanden worden afgelegd.

Schoonheid en comfort

Harvink fauteuils zijn een combinatie van schoonheid en comfort. Niet alleen ziet het frame er mooi uit, stoelen en banken worden gevuld met ‘koudschuim’. Dit volgt de vorm van het lichaam waardoor je altijd de perfecte ondersteuning voelt. Alle meubelstukken hebben een afritsbare hoes, waardoor je je fauteuil kunt schoonhouden maar ook kunt veranderen wanneer jij dat wil. Ook weer een stukje duurzaamheid dus! Mocht je de gehele collectie eens willen zien en proberen, kun je een bezoekje brengen aan het Harvink Huis. In deze showroom kun je je creativiteit lekker laten gaan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *