Eiken planken

Eiken planken kunnen een perfecte opbergruimte zijn voor je spullen in de woonkamer. Niet alleen is het eenvoudig te monteren, maar je creëert ook een stijlvolle omgeving met aantrekkelijke kleuren voor elke inrichting in de woonkamer. Misschien wil je een eikenhouten drijvende plank die een grote ruimtebesparing oplevert in je huis. Deze houten plank met fantastische onzichtbare bevestigingen is ideaal voor decoratieve displays in alle delen van het huis. Of het zou een op de muur gemonteerde plank kunnen zijn, wat ook een geweldige manier is om extra opslag aan je huis toe te voegen zonder veel vloeroppervlak in beslag te nemen. Dat is vooral fijn wanneer je een niet al te grote woonkamer hebt.

Toepassingen

De meeste houten eiken planken zien er geweldig uit naast uw woonkamermeubilair. Je kan ze boven de tv hangen als een plaats om je cd’s en dvd’s te bewaren of om een plek te creëren voor je ornamenten of boeken. Ook zijn eiken planken ideaal voor een zelfgemaakt schoenenrek voor jou en je gezin. Displayplanken zijn geweldig om te pronken met de certificaten en souvenirs van je kinderen. Je kunt bovendien sommige eiken planken gebruiken als alternatieve speelgoedopslag voor de. Die schappeneenheden zijn ook een geweldige manier om speelgoed georganiseerd te houden. Zo raakt speelgoed minder snel kwijt.

Er zijn verschillende boekenkasten en rekken die je een plek geven om honderden van je favoriete boeken, sieraden en snuisterijen op te slaan. Van smal en extra hoog, tot extra breed en klein, je kunt een plank vinden die past bij jouw ruimte. Als de vloerruimte krap is, maar je nog steeds het gevoel wilt hebben dat je een bibliotheek bezit, probeer dan eiken wandplanken in je woonkamer te integreren. Heb je meer opslag nodig? Probeer dan eens een eiken opbergbank die ook dienst doet als een zithoek wanneer je wat zitkussens erop gooit.

De online markt

Als je op zoek bent naar wand- en displayplanken die online te koop zijn, zijn er verschillende opties om aan je wensen te voldoen. Er zijn talloze verschillende soorten op de muur gemonteerde boekenplanken beschikbaar. Bovendien kun je je opties verfijnen, zoals specifieke houttinten, afmetingen, kleuren en andere, displayschappen, hoekplanken, verstelbare en zwevende planken en vele andere stijlen op de moderne markt. Eiken planken bieden je een uitstekende afwerking die een finishing touch geven aan je woonkamer. Ze zullen je interieur complimenteren en bijdragen tot een huiselijke sfeer.

Bron: Stylishcolor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *