InDust: stofvrij zuigen in de bouw

Een gewone stofzuiger doet vaak zijn werk al niet meer goed genoeg in een bouwplaats, waar je te maken hebt met meer stof dan normaal. InDust biedt de oplossing met een speciaal stofzuigersysteem waarmee je gegarandeerd al het stof verwijderd. Het maakt niet uit waar je aan het werk bent, met InDust verwijderd je zelfs de meest hardnekkige stofsoorten.

Bouwstofzuiger

Grip op stof

InDust levert industriële stofzuigers die grote hoeveelheden stof aanzienlijk kunnen verminderen. De stofzuigers bieden altijd uitkomst bij veel stof op bijvoorbeeld een werk- of bouwplaats. Dit hoogwaardige apparatuur is beschikbaar voor verschillende situaties, en online kun je de diverse modellen dan ook bekijken. De industriële stofzuigers van InDust hebben grip op stof en worden daarom veel gebruikt in grote kantoorpanden maar ook in de bouw of grote huizen. Waar ook last van stof is: InDust helpt de oplossing te bereiken.

Accessoires en meer

Voor het een zorgeloze werking kun je ook de accessoires van InDust bij bestellen. Zo hebben ze stofcontacten, filters, opvangzakken, koppelstukken en vloerborstels die een set helemaal compleet maken. Op deze manier profiteer je voor de volle 100% van het stofzuigersysteem van InDust. Ook losse onderdelen kun je gemakkelijk via de website bestellen, zodat je systeem binnen de kortste keren weer compleet is.

Stofzuigersysteem bestellen

Wil je een InDust stofzuigersysteem aanschaffen? Dan kun je contact opnemen met InDust. Op basis van een eerste inventarisatie wordt gekeken naar de hoeveelheid stof in het pand of op de bouwplaats, zodat de bestelling hier helemaal op gebaseerd kan worden. Na de bestelling kan het systeem geïnstalleerd worden. Dit kun je zelf regelen, maar er is ook een speciale montagedienst die gespecialiseerd is in het plaatsen van deze systemen. Wanneer er storingen zijn staat InDust altijd klaar met een servicedienst. Ditzelfde geldt voor onderhoudsbeurten.

Concurrerende prijzen

Wanneer je veel last hebt van stof in een gebouw of werkplaats, kan een InDust stofzuigersysteem hier uitkomst in bieden. Gewone stofzuigers kunnen dit probleem vaak niet meer oplossen, waardoor je hier niet veel mee opschiet. InDust levert stofzuigersysteem tegen concurrerende prijzen en heeft een uitgebreid assortiment met telkens vernieuwende producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *