Investeren in een eigen huisHeb je een koophuis en nog een som geld op de bank. Overweeg dan eens te investeren in eigen huis. Hieronder een paar investeringsmogelijkheden die volgens bouwaanrader jouw huis binnen no time een stuk waardevoller maken.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet alleen erg goed voor de gas en stroomrekening ze maken wanneer je je huis verkoopt je huis ook een stuk waardevoller. Wanneer je een dak hebt wat geschikt is voor zonnepanelen is het nooit onverstandig. Naast dat het ongeveer 8 tot 10 jaar duurt voordat je de investering in de zonnepanelen terugverdiend hebt gaan zonnepanelen gemiddeld 25 jaar mee. Wat betekend zeker 15 jaar winst uit de panelen. Wanneer je in die tijd je huis verkoopt kan je ook zeker meer verdienen met de zonnepanelen erop.

Bouw zoveel mogelijk uit

Zorg dat je huis groeit in vierkante meters. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel, verschillende verlengingen van het huis of garages. Vaak is het wel een grote uitgave in 1 keer, maar je verdient dit bedrag dubbel en dwars terug. Vooral huizen met een garage zijn gewild.

Hou het huis bij

Hou alles bij het is verstandiger om het huis continu te onderhouden zodat het huis in goede staat blijft. Dan het onderhoud te staken, dit omdat je dan later voor erg grote verassingen zal staan, en dit het huis op den duur een stuk minder waardevoller maakt. Wanneer je het huis continu blijft onderhouden zullen de kosten niet oplopen, en zal het je op den duur ook geen geld kosten.

Zoveel mogelijk grond

Wanneer er grond omgrenzend je woning te koop is, en je kan het betalen. Zorg dan dat je het aanschaft. Hoe meer grond om je woning hoe waardevoller je huis wordt. En naast dat het waardevoller wordt heb je tijdens het wonen er altijd profijt van. Kortom het is belangrijk om een eigen huis te scoren met veel oppervlakte.

Wanneer je gaat investeren in een eigen huis, is het dus belangrijk om met meerdere zaken rekening te houden. Wees dus alert, wanneer je een huis gaat kopen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *