wasserette

Tegelvloeren: wat moet je erover weten

Wanneer je een woning in richt moet je goed nadenken over welke soort vloer je erin gaat plaatsen. Veel mensen kiezen voor de populaire houten vloeren of PVC vloeren. Toch zien we ook steeds vaker dat mensen kiezen voor een tegelvloer. Dit is ook niet zo gek, aangezien de vloeren veel handige voordelen hebben.

Soorten en maten

Een van de grote voordelen van tegelvloeren is dat ze er in allerlei verschillende soorten en maten te vinden zijn. Elke tegelvloer heeft dan ook een unieke uitstraling. Een paar voorbeelden:

  • De Kertlite tegels. Kerlite is een prachtig, duurzaam materiaal dat zowel in vloeren, wanden en meubels gebruikt kan worden. Het is dus goed te matchen met de rest van je interieur.
  • De Venis tegels. Venis is een merk tegels die in 1986 is opgericht. Ze staan bekend om de goed geoptimaliseerde kwaliteit en worden daardoor door enorm veel mensen geliefd.
  • De Metropol tegels. Metropol tegels zijn tegelvloeren die veel ontwerpers graag in hun ontwerpen gebruiken. Dit komt vooral door de unieke, mooie uitstraling.

De tegelvloeren passen dus in elke huisstijl en er is voor elke soort woning wel een leuke soort tegelvloer te vinden.

Hygiƫne

Naast dat de vloeren een unieke en vooral ook prachtige uitstraling hebben zijn de tegelvloeren enorm hygiƫnisch. Doordat de oppervlakte van een tegelvloer erg vlak is, is het voor vuil lastig om zich ergens te verstoppen. Door de vloer regelmatig te stofzuigen en te dweilen, zorg je er voor dat de vloeren enorm makkelijk schoon te houden zijn.

Stevig

Natuurlijk zijn de meeste tegelvloeren enorm stevig. Dit wil dus zeggen dat ze wel tegen een stootje kunnen en hierdoor ook enorm lang mee kunnen gaan. Dit is handig, aangezien veel andere vloeren snel beschadigd raken en hierdoor snel al niet meer zo mooi zijn als wanneer je ze koopt. Je wilt dit natuurlijk voorkomen en zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw vloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *