stoel

Top 3 vloersoorten

Wanneer je een nieuwe vloer gaat aanleggen moet je aan veel dingen denken. Elke vloer heeft namelijk zijn eigen voor- en nadelen. Welke vloer is het best voor woningen met huisdieren? En welke vloer is ideaal voor woningen met kleine kinderen? Voor elke thuissituatie kan een andere vloersoort de beste zijn. In dit artikel bespreek ik mijn persoonlijke top drie vloeren met je.

PVC vloeren

Om te beginnen de leuke PVC vloeren. PVC vloeren zijn de namaak versies van de houten vloeren. Ze hebben dus de mooie uitstraling van de houten vloeren, maar kennen meer voordelen. Zo zijn de vloeren waterafstotend en hierdoor een stuk makkelijker schoon te houden als de houten vloeren. Ook is de vloer geschikt voor vloerverwarming.

Tapijt vloer

Tapijt vloeren zijn de ideale vloeren voor mensen die de hele dag op hun sokken door huis lopen. De vloer is natuurlijk enorm zacht en voelt heerlijk aan onder de voetjes. Het nadeel van deze vloersoort is wel dat stof en vuil zich tussen de haartjes van de vloer verstoppen waardoor de vloer lastig is om schoon te maken. Dit maakt het niet de ideale vloer voor woningen met huisdieren.

Tegelvloeren

Tenslotte de tegelvloeren. Er zijn enorm veel leuke tegelvloeren en de meeste tegelvloeren passen ideaal bij de moderne huisstijl. De strakke look van de vloersoort zorgt ervoor dat ze erg geliefd zijn. Echter zijn tegelvloeren wel glad wanneer ze vochtig worden waardoor de vloer gevaarlijk kan zijn.

Wil je ook een nieuwe vloer aanschaffen? Neem een kijkje bij Martijn de Wit Vloeren voor alle informatie die je moet weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *