UV werende folie op de ramen van je bedrijfspand maakt je medewerkers productiever

Met UV werende folie kun je, de naam zegt het al, de UV stralen van de zon tegen gaan. Deze folie wordt op glas geplaatst, bijvoorbeeld van je auto, je kantoorgebouw, van je woning of van je winkel. Nadat het folie op je ramen is aangebracht zie je daar behalve een kleurverschil eigenlijk niets van. Het kan daar vele jaren dienst doen en je medewerkers en jezelf beschermen van invallende zon. Vooral in de winter, als de zon laag staat en recht in je ogen schijnt, kan dit echt een uitkomst bieden. En dit verbetert niet alleen het comfort binnen, je medewerkers worden ook productiever.

UV werende folie heeft vele voordelen

Het plaatsen van UV werende folie is een goed betaalbare manier om het binnen veel aangenamer te maken. Het heeft dan ook vele voordelen waarvan je profiteert vanaf het moment dat het folie is geplaatst.

  • De UV werende folie houdt het licht van de zon tegen en ook de warmte. Dat betekent dat je veel minder last zal hebben van de zon die in je ogen schijnt en ook de schermen van computers zullen dan weer goed zichtbaar worden. Je medewerkers worden productiever, omdat ze het niet meer te warm hebben en ze altijd goed zicht hebben op waar ze mee bezig zijn.
  • Je kunt met UV werende folie je ramen tegelijkertijd blinderen. Dat helpt bij het tegenhouden van de zon, maar het houdt ook ongewenste inkijk tegen. Je verbetert de privacy van de mensen binnen en tegelijkertijd geef je mogelijke inbrekers geen kijk op je waardevolle spullen. De inbraakveiligheid van je gebouw verbetert.
  • Als laatste kun je met UV werende folie de temperatuurschommelingen binnen veel kleiner maken. Dat betekent in de meeste gevallen dat je kunt besparen op je energierekening, want je verwarming en koeling kunnen veel constanter werken. Door UV werende folie te laten aanbrengen op je ramen kun je dus ook financieel de vruchten plukken.

Vele toepassingen van zonwerende folie

UV werende folie heeft vele handige toepassingen. Wat dacht je van de ramen van je auto? Als je deze met UV werende folie laat bedekken zal het binnen veel minder warm worden als je je auto in de zon geparkeerd hebt. Daarbij kun je veel beter zien als je aan het rijden bent en de zon laag staat. UV werende folie op de ramen van je woning heeft ook voordelen, want dan kun je inkijk verminderen zonder dat je het open gevoel van je woning kwijtraakt. En ook in dit geval verbetert je privacy en de inbraakveiligheid van je woning. Bedrijven en winkels hebben natuurlijk ook veel baat bij dit materiaal.

Vraag een consultatie aan

Vraag een consultatie aan bij een specialist zodat je samen kunt bespreken of het plaatsen van UV folie op jouw ramen voordeel heeft. De werkzaamheden kunnen vaak snel worden voltooid en daardoor zal je ook weinig geld kwijt zijn. Zelf verlies je geen uitkijk, dus eigenlijk heb je hier alleen maar voordelen van. Door het klimaat binnen te verbeteren, op verscheidene manieren, kan het eigenlijk alleen maar aangenamer worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *