Verschillende magazijnstellingen

Wanneer je een magazijn in bezit hebt en gebruikt is de kans groot dat je hierbij gebruik maakt van stellingen. Door gebruik te maken van stellingen kun je goederen eenvoudig én efficiënt bewaren. Je maakt tenslotte gebruik van de hoogte, dit is ruimte die je zonder stelling niet kunt benutten. In deze blog zullen verschillende soorten magazijnstellingen uitgelicht worden.

Legbordstelling

Een legbordstelling is een populaire magazijnstelling die je veel terugziet in magazijnen, werkplaatsen en schuren. Legbordstellingen zijn het best te gebruiken om losse artikelen of materialen op een overzichtelijke manier te bewaren. De legbordstellingen van 123Magazijninrichting zijn gemaakt in Duitsland, dit is terug te zien in de kwaliteit en de strakke afwerking. Wanneer je niet alle ruimte van de legbordstelling gebruikt, dan kun je hier eenvoudig een mobiele werkbank in plaatsen. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte die je hebt.

Palletstelling

De naam zegt het eigenlijk al, een palletstelling gebruik je voor het opslaan van pallets. Bij 123Magazijninrichting verkoopt men zowel Stow als META palletstellingen. Beide merken leveren pallets van hoogwaardige kwaliteit en dat tegen zeer scherpe prijzen.

Draagarmstelling

Wanneer je een stelling zoekt voor lange planken en buizen, dan is een draagarmstelling misschien iets voor jou. Dit type stelling is namelijk uitermate geschikt voor het opslaan van lange én zware goederen. De draagarmstellingen bij 123Magazijninrchting zijn te verkrijgen in verschillende groottes en zijn uitsluitend van kwaliteitsmerken.

Bakkenstelling

Wanneer je veel opslagmogelijkheden zoekt voor kleine producten of goederen, dan is een bakkenstelling misschien geschikt voor jou. Het frame bestaat uit meerdere legborgen, op die legborgen plaats je vervolgens de magazijnbakken. Bij 123Magazijninrichting zijn bakkenstellingen met 7 tot 10 legborgen te verkrijgen. Op elk legbord kun je meerdere magazijnbakken plaatsen, het aantal is afhankelijk van de grootte van de magazijnbak.

Bandenstelling

Wanneer je banden tijdens de zomer- of wintermaanden graag zelf wil opslaan, dan is een bandenstelling misschien iets voor jou. Door gebruik te maken van een bandenstelling zal er geen vervorming aan de banden optreden. De bandenstellingen bij 123Magazijninrichting zijn te gebruiken voor de volgende banden: Autobanden, autobusbanden en tractorbanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *