Het creëren van een inspirerende en motiverende vergaderruimte 

Share Article

Stel je bent verhuisd met je bedrijf naar Utrecht, maar je mist nog een goede vergaderruimte Utrecht, dan moet je hard aan het werk om ervoor te zorgen dat je blij bent met de ruimte. Of je nu een grote klant vergadering hebt of het team samenbrengt voor een interne training, je wilt dat je vergaderruimte inspirerend en motiverend is, want zo krijg je iedereen aan het werk. Het laatste dat je wil is dat iemand de kamer binnenkomt en meteen negatieve elementen en gevoel oppikt, zoals slechte verlichting, gebrek aan middelen, enzovoort. Daarom zijn er gelukkig handige tips verzameld om je te helpen de ideale ruimte voor jouw vergaderruimte te creëren. 

Comfort is het belangrijkst 

Allereerst moet je ervoor kunnen zorgen dat jouw vergaderruimte comfortabel is. Veel vergaderingen kunnen uren achtereen duren en je wilt niet dat jouw werknemers zich onrustig of ongemakkelijk voelen. Investeer in een aantal kwaliteitsstoelen en een grote tafel om voldoende ruimte te bieden om aan te werken. Probeer de dingen ook minimaal te houden, omdat dit helpt om afleiding van de vergadering te voorkomen en de ruimte fris, schoon en georganiseerd te houden. Op dezelfde manier wil je dat mensen zich ook op hun gemak voelen met de temperatuur van de kamer. Zorg ervoor dat je de verwarmings-/airco-eenheid beoordeelt voordat jouw vergadering begint, en stel deze in op een standaardtemperatuur om de lucht in de kamer geregeld te houden. 

Laat de creativiteit stromen 

Lang geleden zijn de dagen dat we notities op een flipboard schreven en het papier met plakband op verschillende delen van de directiekamer plakten. Tegenwoordig wil je creativiteit aanwakkeren en input stimuleren met een interactief paneel of smartboard. Interactieve panelen zijn ideaal voor vergaderruimtes, ze bieden jou een ruimte om de vergadering interessant te houden terwijl je gemakkelijk toegang hebt tot alle benodigde informatie, zodat deze aan de hele kamer kan worden getoond in plaats van dat iedereen naar een klein laptop scherm kijkt. Dit type bord is geweldig voor tutorials, mentoring en visuals, omdat jij je kan concentreren op precies wat jij wilt dat de andere deelnemers aan de vergadering zien en bespreken. 

Moderne designs en locaties 

Je wil natuurlijk dat de vergaderruimte fris en open aanvoelt vanaf het moment dat iemand de ruimte binnenkomt. Als de kamer krap, donker of benauwd aanvoelt, heb je moeite om die creativiteit aan te wakkeren en de vergadering te laten verlopen zoals jij dat wilt. Het ontwerp van de vergaderruimte utrecht is essentieel om de perfecte motivatie ruimte te bieden, dus richt je vanaf het begin op hoe de ruimte voelt en eruitziet. Verwerk lichte kleuren zoals wit en grijs in de kamer, omdat deze kleuren lijken op een frisse, schone ruimte die je helpt om je goed te concentreren. Daarnaast is het een goed idee om de vergaderruimte op een handige plek te hebben, zoals in de buurt van een station. 

You might also like

Materiaal

Wat moet je weten over de Sunshower deluxe?

Iedereen vindt het in de praktijk natuurlijk wel fijn om over een mooi kleurtje te beschikken. Dat is echter veelal eenvoudiger gezegd dan gedaan. Regelmatig

Omgevingsmanagement
Management

Omgevingsmanagement

Als er projecten in de publieke ruimte op stapel staan is het van belang dat daar draagvlak voor is onder de omwonenden.  Als dat niet

#Mindey

@mindey