Problemen in het klimaat

Share Article

Wat leven we toch in een mooie wereld. Veel verschillende jaren is de vrede tussen mensen bewaard, maar misschien wel meer jaren is de vrede tussen mensen niet bewaard en is hierom gevochten. Hoe dan ook is het desalniettemin een prachtige wereld met talloze verschijnselen erin waar je werkelijk perplex van staat. Er zijn zo veel ongelofelijk mooie dingen die gecreëerd zijn door de mens en ook zijn er genoeg mooie voorvallen die gebeuren in de wereld die niks met de mens te maken hebben. Puntje bij paaltje is dit een prachtige wereld die bewoond wordt door prachtige wezens. Maar helaas zijn de wezens die op de aarde wonen helemaal zo prachtig nog niet, omdat wij als mensen bezig zijn met het ruïneren van al dit pracht en praal door onvoorzichtig om te gaan met de wereld.

Hoe doen wij dit dan? En doen we dit al lang? De vraag of we het al lang doen valt op zich wel ergens een beetje mee. Vroeger leefden er natuurlijk veel minder mensen op de aarde en was de industrie en technologie nog nauwelijks bestaand. Vervuiling komt voornamelijk door grote industrie en technologie die overvloedig energie gebruikt. De eerste voertuigen die echt volledig liepen op een brandstof die volkomen vervuilend was voor de aarde waren de stoomtreinen. Maar omdat de wereld toendertijd nog niet zo dichtbevolkt was en niet overal op de wereld treinrails werden gebouwd viel het mee hoe erg veel uitstoot die veroorzaakte. Maar doordat we steeds meer apparaten, voertuigen en noem maar op gebruiken, die allemaal een vorm van energie gebruiken die vervuilend is, begon de vervuiling van de aarde immens in korte tijd toe te nemen. Nu wordt bijna alles wel gefundeerd met stroom en is maar een klein gedeelte van de stroom die we gebruiken voor van alles en nogwat groen. Daarom moet er meer groene energie gebruikt worden op meer vlakken? Wat voor groene energie moet er meer gebruikt worden dan?

Groene energie kan opgewekt worden op een paar verschillende manieren, maar de manier die voor een consument het beste is, omdat deze dan het meeste invloed heeft, zijn kwaliteits zonnepanelen. Windmolens bijvoorbeeld zijn minder handig voor consumenten omdat deze uiteraard een hele hoop meer kosten dan zonnepanelen. Zonnepanelen installatie is niet eens een taak die lastig uit te voeren is, wat nog een voordeel is voor de milieubewuste consument. Zonnepanelen zijn daarbovenop ook nog eens voordeliger dan stroom van vervuilende methodes.

You might also like

Materiaal

Wat moet je weten over de Sunshower deluxe?

Iedereen vindt het in de praktijk natuurlijk wel fijn om over een mooi kleurtje te beschikken. Dat is echter veelal eenvoudiger gezegd dan gedaan. Regelmatig

Omgevingsmanagement
Management

Omgevingsmanagement

Als er projecten in de publieke ruimte op stapel staan is het van belang dat daar draagvlak voor is onder de omwonenden.  Als dat niet

#Mindey

@mindey