Tips om veiligheid op de weg te creëren

Share Article

Het veilig houden van de weg is erg belangrijk. Er zijn veel methoden om ervoor te zorgen dat bestuurders veilig zijn voor het geval ze de controle over hun voertuigen op de weg verliezen. Twee van de meest gebruikte methoden zijn het installeren van een veiligheidspop of een kolomschild. Beide methoden zien er heel verschillend uit, hoewel hun doeleinden in principe hetzelfde zijn. Veel online winkels zoals Vangrails.com bieden dergelijke artikelen aan. In dit artikel lees je hoe je met beide artikelen veiligheid op de weg kunt creëren.

Overweeg om een ​​veiligheidspop te kopen

Je kunt aanrijdingsschade voorkomen aan alle eigendommen die je wilt door een item te installeren dat ze veilig kan houden. Het kan gaan om je bedrijfsgebouwen, huis en vele andere eigendommen. Een van de items die je hierbij kunnen helpen, is een veiligheidspop. Veel online winkels bieden verkeersveiligheid poppen aan. Zowel voor particulieren als voor bedrijven is het een prima optie. Het kan ook worden geïnstalleerd in gebieden met hoge prioriteit, zoals kinderwegen, scholen, lokale overheidsinstellingen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en gemeenschapsorganisaties. Je kunt ze ook installeren bij een coffeeshop, campings, recreatiegebieden en sportcentra.

Redenen om een ​​veiligheidspop te kopen

De weerbestendige veiligheidspop heeft geen beweegbare elementen die kunnen worden meegenomen of weggeblazen. Het betekent dat de pop niet zal bewegen tenzij de kracht van de botsing te sterk is om aan te kunnen. De verkeersveiligheidspop heeft een bevestigingsoog waaraan een ketting kan worden bevestigd. Het kan voorkomen dat dieven het stelen. Het is meestal 640 mm breed en 1050 mm hoog. Leeg weegt de verkeerspop 5,5 kg. Aan beide zijden van de pop zitten reflecterende stickers van klasse 1. Er zijn ook reflecterende stickers van klasse 3 op de ogen van de pop. Voor het veiligste effect kun je twee verkeerspoppen gebruiken. Verkeer uit beide richtingen wordt gewaarschuwd door het verkeersmaatje Traffic Teddy aan weerszijden van de straat of het plein te plaatsen.

Overweeg kolombescherming

Kolombescherming werkt op dezelfde manier als een airbag. Bij een aanrijding absorbeert de lucht in de kolombeschermer de kracht en vermindert de impact. Ernstige schade aan de kolom, de auto en de bestuurder kan op deze manier worden voorkomen. Net als bij veiligheidspoppen, kun je ook een kolomschild installeren rond alles wat je wilt beschermen. Waar een veiligheidspop echter een functie heeft om botsingen te voorkomen, kolombescherming heeft een functie om de impact van een botsing te verminderen.

Redenen om een ​​kolomschild aan te schaffen

Kolombeschermingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en diameters. Om onder alle omstandigheden de beste zichtbaarheid te bieden, zijn deze kolommen vaak voorzien van reflecterende kenmerken. High Density Polyethylene (HDPE) wordt gebruikt om de kolombeschermers te maken. Hoewel het een soort plastic is, is het volledig recyclebaar. Daarnaast is dit materiaal zeer eenvoudig te reinigen en heeft het een hoge weerstand tegen vocht en de meeste chemicaliën. HDPE is ook ongelooflijk licht van gewicht. Hierdoor is het installeren van kolombeschermers eenvoudig. Je kunt ze eenvoudig meenemen om ze vervolgens te installeren. Natuurlijk worden ze ook geleverd met montage benodigdheden om ervoor te zorgen dat ze niet verschuiven.

You might also like

Materiaal

Wat moet je weten over de Sunshower deluxe?

Iedereen vindt het in de praktijk natuurlijk wel fijn om over een mooi kleurtje te beschikken. Dat is echter veelal eenvoudiger gezegd dan gedaan. Regelmatig

Omgevingsmanagement
Management

Omgevingsmanagement

Als er projecten in de publieke ruimte op stapel staan is het van belang dat daar draagvlak voor is onder de omwonenden.  Als dat niet

#Mindey

@mindey