Tips voor verhuizen

Share Article

Wanneer je verhuist in of rond Utrecht en je woont op het bovenste verdiep van een appartementencomplex, is een verhuislift huren Utrecht geen slecht idee. Verhuizen kost namelijk ongelofelijk veel tijd en moeite. Je kan proberen alle meubels en andere bezittingen via de trap of lift naar beneden te dragen. Dit is echter slecht voor je rug én je verliest er nog eens ongelofelijk veel tijd mee. Het is duidelijk beter hulp te vragen van buitenaf om je hierbij te helpen. Naast een verhuislift, kan je nog andere hulp vragen. Hieronder geven we enkele tips om het meest tijdsefficiënt te verhuizen.

Vraag hulp

Verhuizen is geen eenmansding. Tenzij je dagen lang bezig wilt zijn met verhuizen of je lichaam overbelasten, is het best om hulp te vragen van buitenaf. Deze hulp kan vrienden en/of familie zijn maar ook professionele verhuizers. Deze laatste helpen mensen elke dag met verhuizen én transporteren je spullen ook nog eens naar je nieuwe woning. Daarnaast weten ze perfect hoe alles mooi op te stapelen in hun busje en zo al je spullen, indien mogelijk, in één keer mee te nemen. Contacteer een verhuismaatschappij in of rond je stad zodat je minder transportkosten moet betalen. Hoe verder ze namelijk moeten rijden, hoe meer het je zal kosten. Probeer ook zeker goed in te schatten hoe groot het busje moet zijn of hoeveel keer ze over en weer moeten rijden zodat je niet met verrassing kosten zit.

Categoriseer je bezittingen

In de verhuisperiode raak je altijd wel spullen kwijt. Dit komt omdat, zeker als je in een rush verhuist, alles bij elkaar wordt gegooid en je het hierna niet meer terugvindt. Zoek handige verhuisdozen en categoriseer elke doos. Zet hierna ook de naam van de inhoud erop zodat je makkelijk een weg kan vinden in de chaos of wanneer je iets nodig hebt. Vergeet ook zeker geen bubblewrap en krantenpapier te gebruiken voor het inwikkelen van kostbare en breekbare spullen om te vermijden dat deze kapot gaan.

You might also like

Materiaal

Wat moet je weten over de Sunshower deluxe?

Iedereen vindt het in de praktijk natuurlijk wel fijn om over een mooi kleurtje te beschikken. Dat is echter veelal eenvoudiger gezegd dan gedaan. Regelmatig

Omgevingsmanagement
Management

Omgevingsmanagement

Als er projecten in de publieke ruimte op stapel staan is het van belang dat daar draagvlak voor is onder de omwonenden.  Als dat niet

#Mindey

@mindey