Wat moet je weten over de Sunshower deluxe?

Share Article

Iedereen vindt het in de praktijk natuurlijk wel fijn om over een mooi kleurtje te beschikken. Dat is echter veelal eenvoudiger gezegd dan gedaan. Regelmatig een bezoek brengen aan de zonnebank zorgt er namelijk voor dat je natuurlijk een bepaalde hoeveelheid aan tijd moet voorzien. Dat is niet voor iedereen mogelijk, integendeel. Gelukkig bestaan er ook verschillende mogelijkheden die je gewoon bij je thuis kan integreren zoals bijvoorbeeld de Sunshower deluxe. Voor deze douche en zonnebank in één geldt dat ze je niet alleen veel meer luxe biedt tijdens het douchen, daarnaast worden er ook heel wat lichamelijke voordelen door gerealiseerd. Ben jij benieuwd om te weten te komen welke dit zijn? Dan moet je vooral even snel verder lezen!

Hoe bedien je de Sunshower deluxe?

Laat ons om te beginnen eerst maar even kijken naar de manier waarop de Sunshower deluxe moet worden bediend. Dat gebeurt zeer eenvoudig. Voor dit systeem geldt namelijk dat ze beschikt over een touch bediening. Door één keer te drukken op de UV- of IR-knop is het bovendien mogelijk om het systeem uit te schakelen. Voor elke sessie geldt verder dat ze automatisch maximaal tien minuten kan duren. Het spreekt voor zich dat je indien je dat wenst een sessie eenvoudig sneller kan beëindigen. Wanneer het systeem in gebruik is geweest dien je er rekening mee te houden dat er automatisch een afkoelingsperiode wordt voorzien. Voor deze afkoelingsperiode geldt dat ze ongeveer 4 minuten tijd in beslag neemt. Dit komt de veiligheid alleen maar ten goede.

Waar rekening mee houden voor wat de installatie betreft?

Wil jij ook graag kunnen genieten van de voordelen die een Sunshower deluxe met zich meebrengt? Dan zijn er wel een aantal factoren waar je met betrekking tot de installatie rekening mee moet houden. Zo is er bijvoorbeeld een aparte stroomgroep noodzakelijk. Bovendien moet je rekening houden met een vereiste inbouwdiepte van 16,5 centimeter in een lege voorzetwand. Ook het voorzien van ventilatiekanalen voor de aan- evenals afvoer van droge koellucht is vereist. Voor de afstand tussen de glasplaat en de douchekop moet 45 centimeter worden voorzien. Zou jij bovendien in je badkamer ook graag gebruik willen kunnen maken van een stoomcabine? Dan is ook dat geen enkel probleem. De combinatie met een stoomcabine is immers perfect realiseerbaar.

Geniet nu ook zelf van de voordelen van een Sunshower deluxe!

Het gebruik van een Sunshower deluxe brengt tal van verschillende voordelen met zich mee. Voor infrarood licht geldt bijvoorbeeld dat ze over een ontspannende werking beschikt. Bovendien stimuleert ze de bloedsomloop en verlicht ze de pijn die je kan ervaren. UV-licht staat er verder ook om bekend de aanmaak van vitamine D te stimuleren. Bovendien zorgt ze voor meer energie en krijg je er een gezond kleurtje door. Zou jij dus met andere woorden ook willen kunnen genieten van de geneugten die dit speciale systeem met zich meebrengt? Dan is het kopen van een Sunshower deluxe absoluut iets wat het overwegen meer dan waard is. Ze betekent in ieder geval een zeer interessante meerwaarde voor elke badkamer waarin ze wordt geplaatst.

Koop jouw sanitair op Douchezaak.nl!

You might also like

Omgevingsmanagement
Management

Omgevingsmanagement

Als er projecten in de publieke ruimte op stapel staan is het van belang dat daar draagvlak voor is onder de omwonenden.  Als dat niet

#Mindey

@mindey